| Mąż pyta się żony: |
|
Mąż pyta się żony: - Kochanie! Czemu mi nigdy nie mówisz, kiedy przeżywasz orgazm? - Bo cię wtedy nigdy nie ma w domu!
Hits: 15877 Komentarze (31)
![]() Napisane przez Gosc, listopad 04, 2007
jakie głupie ...moja koleżanka Anka nie wie o co w tym biega ...może znajdzie się jakiś pedzio i to jej wytłumaczy zajarzyła ale ja nadal nie wiem o co chodzi Lusia z tylko miłośc
Napisane przez Gosc, listopad 05, 2007
fajny dowcip mi się podoba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :-*
Napisane przez Gosc, listopad 07, 2007
Dla mnie to jest takie sobie, są lepsze, ale ten reż obleci
Napisane przez Gosc, listopad 24, 2007
fajny jest a ta anka jest nienormalna jak mozna niezrozumiec tego dowcipu :P :P :P ;D
Napisane przez Gosc, grudzień 03, 2007
nie bluzgajac to sie nie da was określic,wszyscy jesteście ...
Napisane przez Gosc, grudzień 09, 2007
to wedlug mnie jest najgorszy kawal jaki widzialam i czytalam nie wie co jest teraz w modzie i wogule. naucz sie czegos pozadnego :)ok??? 8) ;D :D
Napisane przez Gosc, styczeń 05, 2008
ale beznadzieja to to i ja powiem >:( :o :-* :'( :P >:( :( ;)
Napisane przez Gosc, marzec 21, 2008
nicccccccccccccccccccccccccccccccccccc żono muwi moż a żona napewno a moż tak kotku
Napisane przez Gosc, lipiec 07, 2008
fajne ale słabe ...jak ta anka nie rozumie to niech się leczy
Napisane przez Gosc, lipiec 13, 2008
MĄŻ ŻONA
-kochanie co na kolacje?(mąż) -jajecznica!(żona) -gotowana czy zesmażana ???(mąż) -sexowna!!!!!!!(żona) -to jakaś nowa odmiana?(mąż)? -już ją ćwiczyliśmy w sobote (żona)! -aaa już pamiętam(mąż) -noto zaczynamy (żona) -a dodać koperek (mąż) -nie do tego się nie dodaje koperku (żona) -ty zaczni (mąż) -dobra ale się przygotuj (żona) ( . )( . ) -ale widok jest lepiej niż myślałem(mąż)!!0o0 -( y ) 2.widok (żona) -jest co podziwiać (mąż) -zaraz wracam (mąż) -okej ale szybko kocie(żona) -zamkni oczy (mąż) -już nie moge się doczekać (żona) -czy tak dobże (mąż) -troszke w środek tak dobże ale troche szybciej (żona) -już wsypuje wow odrobina soli nie zaszkodzi tak jak się uczyliśmy(mąż) -a a a ała ałć nom teraz wyszło nam lepiej (żona) -może byekaj hwile tak troche pieprzu (mąż) -dobra będzie lepszy smaczek (żona) ja czekam -już fajnie co nie (mąż) -fajnie aaaaaałłłłlććć fajnie (żona) -dodaj jakiejś dobrej przyprawy co dobrze będzie do tego pasowała (żona) -już ją mam pod ręką no morze nie tak wysoko ale mam będzie idealna czekaj hwilke oooooo ale whodzi (mąż) -no idealna przyprawa troche daj ją dalej (żona) KTOŚ DZWONI DO DRZWI DING DONG -czy ktoś zamawiał pizze -oj tej przyprawy nie można odczepić hoćmy z nią (mąż) -o dzieżdobry panie panie ???(żona) -jestem dyman pieprzowski -nieżle wam inzie z tym mi się nie trafiła (dostawca pizzy) - Pewna Dziewczynka Dawała Mało Bo Jej Sie Kochać Nie Chciało(dostawca pizzy) -no a ja mam tego pod dostatkiem hoć nawet nie wiem czego musimy kończyć papa (mąż) -moge se podmać zapłace podwójną cene i 4 pizze z peperoni (dostawca pizzy) -dawaj pan kase i dodawaj moje żonce przyprawy ale delikanie -nieh pan gdzieś skoczy a ja się nią zajmie(dostawca pizzy) -uwaga mała wkładam (dostawca pizzy) -ooooooo aaaaaaaaaa wkładaj boli rób tego pragne hce ała boli(żona) MĄŻ WRACA DO DOMU -hej i co u was (mąż) -wsadzaj stanisławie pan pieprzyciel poszedł wsadzaj mi mocno hce tego (żona) -wow okej spokojnie(mąż) PANI JADWIGA ŻONA URODZIŁA DZIECO A PAN KAROL MĄŻ WSTĄPIŁ DO CZUBÓW Z POWODU CIĄGŁEGO NAWYKU DO SEXU PANI JADWIGA OWSZEM TRAFIŁA DO SZPITALA Z ZAKRWIONĄ I ZADYMANĄ PI.PĄ DO SZPITALA. Napisz Komentarz
|